Kliknutím na príslušné políčko webovej stránky udeľujete spoločnosti MED - ES, s.r.o., SNP 19, 934 01 Levice, IČO: 36 726 702 (ďalej len spoločnosť 'MED - ES, s.r.o.') v súlade s ustanovením § 11 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len 'zákon o ochrane osobných údajov') súhlas na spracúvanie vašich osobných údajov uvedených vo formulári po celú dobu existencie webovej stránky, a to na nasledujúci účel:

  1. Zasielanie ponúk tovarov a služieb poskytovaných spoločnosťou MED - ES, s.r.o. alebo jej obchodnými partnermi a vykonávanie marketingových prieskumov

Spoločnosť MED - ES, s.r.o. týmto vyhlasuje, že Vaše osobné údaje použije len na vyššie uvedené účely.

Poučenie:

  1. Poskytnutie vašich osobných údajov je dobrovoľné a spoločnosť MED - ES, s.r.o. ako prevádzkovateľ nemá právny nárok na ich získavanie. Máte právo na informácie, odpis a opravu vašich osobných údajov vedených v informačnom systéme.
  2. Ochrana vašich osobných údajov sa spravuje ustanoveniami zákona o ochrane osobných údajov, pričom vaše práva sú upravené najmä v § 28 zákona o ochrane osobných údajov; napr. právo na základe písomnej žiadosti požadovať od spoločnosti MED - ES, s.r.o. ako prevádzkovateľa napr. vo všeobecne zrozumiteľnej forme zoznam vašich osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, potvrdenie či sú alebo nie sú osobné údaje o vás spracúvané, opravu alebo likvidáciu vašich nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania a pod.
  3. Osobné údaje, ktoré poskytnete spoločnosti MED - ES, s.r.o. prostredníctvom formulára musia byť pravdivé, a v prípade ich zmeny ste povinný o ich zmene bezodkladne informovať spoločnosť MED - ES, s.r.o.
  4. V prípade neaktuálnosti Vami poskytnutých osobných údajov, po splnení účelu, po podaní námietky alebo v prípade odvolania Vášho súhlasu so spracúvaním osobných údajov budú tieto osobné údaje zlikvidované.
  5. Tento súhlas so spracúvaním osobných údajov máte právo kedykoľvek odvolať